Fermon Construction

IMG_7964 IMG_7974 IMG_7976 IMG_7979Remember the awfully rutted, bumpy, muddy parking lot at the Glasgow trailhead? And the nearly impassable deep gouge through the gate? It is easy to get spoiled and forget how bad things were in the past.

In July of 2013, a great effort was made to reconstruct the parking lot by carefully grading the surface and covering it with a layer of gravel. All around the parking’s edges a trench was dug out and filled with river stone for proper drainage. The hollow, water collecting spots at the gate were also filled with gravel. An additional gate was opened and a stone wall erected, to separate the entrance and the exit; greatly improving the traffic flow and the kiosk/map visibility.

It took multiple days of labour, heavy machinery use, and large quantities of material, to get this job done. All of it was donated by the good people from Fermon Construction and their mountain biking friends!

This entry was posted in Archive, Friends of The Hydrocut, Home. Bookmark the permalink.

Leave a Reply